top of page

Eline van den Broeke

Eline_edited.jpg

Eline (29-01-1990) is al op jonge leeftijd in aanraking gekomen met muziek. Ze was nog maar net vijf jaar oud toen ze is begonnen met het volgen van muzieklessen, in eersten instantie alleen pianoles maar uiteindelijk zijn hier ook zanglessen en een lidmaatschap bij het zangkoor Cantarella, onder leiding van Harrie Spronken, bij gekomen.

 

Muziek maken is altijd een passie geweest van Eline, waarbij zang prominent op de voorgrond stond. Zo heeft ze onder andere opgetreden bij L1 ‘de Kinjerkraom’, gezongen tijdens de hemelvaartbraderie te Hoensbroek, meegedaan aan de talentshow ‘Idols’ en in de jury gezeten van Kinderkorenfestival ‘Eigenwijs’. Ook was ze deel van het muzikale duo ‘Valon’, waarmee ze regelmatig optrad tijdens bruiloften of tijdens de mis. Naast Southern Voices neemt Eline deel aan professionele projecten. 

 

Toen het moment kwam dat Eline moest gaan kiezen of ze verder wilde gaan in de muziek of de zorg in wilde gaan heeft ze lange tijd getwijfeld tussen het conservatorium en de studie psychologie. Uiteindelijk heeft ze ervoor gekozen om psychologie te gaan studeren, het begrijpen van de gedachtegang van mensen en het helpen om uit bepaalde (negatieve) patronen te komen is iets wat haar altijd heeft geïnteresseerd. Het maken van muziek is echter prominent aanwezig gebleven en een goede uitlaatklep voor alledaagse problemen.

 

 

Momenteel bestaat het leven van Eline dan ook vooral uit twee belangrijke elementen: Overdag is zij werkzaam als GZ Psycholoog. ’s Avonds en in het weekend is ze, samen met de andere dames, bezig met zowel haar persoonlijke als de gezamenlijke muzikale ontwikkeling door middel van diverse workshops, masterclasses en zanglessen. Dit heeft als gevolg dat er al verscheidene muzikale successen hebben plaatsgevonden en dat er voor de toekomst nog veel te wachten staat!

bottom of page